Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на кабинета на президента, каза условията,

...
Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на кабинета на президента, каза условията,
Коментари Харесай

Войната няма да спре, докато руснаците не предадат авторите на спецоперацията

Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента, каза изискванията, при които може да се приказва за преустановяване на войната в Украйна. За това той написа в своя Twitter.

Подоляк означи, че с цел да се постави завършек на войната, руснаците би трябвало да върнат недвижимите парцели в Крим на украинците и да предадат виновните за военните закононарушения.

„ Никой няма да спре... до момента в който руснаците не изоставен Украйна, не върнат на украинците къщите и жилищата, откраднати от тях в Крим, не предадат създателите на  " специфичната военна интервенция " / военнопрестъпниците, не изучат смисъла на понятието „ интернационално право “, написа Подоляк.

Припомняме, на 4 януари беше обявено, че съгласно началника на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов през март 2023 г. военните дейности ще бъдат „ най-горещите “, след което Украйна ще нанесе финален удар проваляне на Руската федерация.

На 1 януари Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на президентската администрация, сподели, че Русия добре осъзнава безполезността на ракетните офанзиви против Украйна във военно отношение, само че продължава да го прави съзнателно. Той е уверен, че Кремъл към този момент няма никакви военни цели и особено се пробва да убие колкото се може повече цивилни.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР